работа.поиск:
|
специалист бродильних технологий и виноделия
|
|
работа в Киеве
|
Заработная плата: 150 USD
|
Добавлено: 2006-12-13 10:39:42
|
Для удаления этого объявления введите код: | |
Получите код. (Удалить объявление может любой человек, даже тот, кто объявление это не размещал.) |
|
НАВИЧКІ, СПЕЦІАЛЬНІ ЗНАННЯ
• переддипломна практика на НВАО"Масандра" – 1 міс.
• перепідготовка і підвищення кваліфікації з спеціальності "Менеджмент ресторанного бізнесу" Інститут Туризму – 2 міс.
• тренінг-курс "Ручные сигары в ресторанном бизнесе" Сигарный Дом"Фортуна"- листопад 2006р.
• теоретичні і практичні заняття в Школі сомельє компанії "Мастер-Класс" з спеціальності "сомельє" – 2 міс.
• робота з програмним забезпеченням (пакет MS Office);
• робота з оргтехнікою (ПК, сканер, принтер, факс );
ДОСВІД РОБОТИ
• ТОВ „Агрофірма „Золота Балка” ,обробник виноматеріалів на період практики – 30.08.2004 по 08.10.2004:
Службові обов`язки:
§ Контроль прийому винограду;
§ Проведення різних методів аналізу виноматеріалу в лабораторії;
• ЗАТ ЗМВК„Коктебель” ,обробник виноматеріалів на період практики – 05.09.2005 по 25.09.2005:
Службові обов`язки:
§ Проведення різних методів аналізу виноматеріалу в лабораторії;
§ Методи випробування вин на здатність до помутнінь фізико-хімічного характеру;
§ Приготування хімічних розчинів;
• ТОВ „Тест-Лайн” – технолог – 11.07.2006 по 30.11.2006:
Службові обов`язки:
§ Робота в лабораторії
§ Підготовка та проведення участі у міжнародних виставках
§ Робота з продуктами інноваційного виробництва (консерванти, ароматизатори, барвники);
ДІЛОВІ ЯКОСТІ
• напрямок на професійне зростання;
• аналітичне та креативне мислення;
ОСОБОВІ ЯКОСТІ
• комунікабельність;
• дисциплінованість;
• відповідальність за свої вчинки;
• порядність
• пунктуальність;
• чесність;
• культура ділового спілкування;
• без шкідливих звичок;
• самовдосконалення
МЕТА
Застосування знань та якостей задля здобуття досвіду, здійснення своїх професійних амбіцій та досягнення матеріальної стабільності та «фінансової незалежності» з можливістю кар’єрного росту .
|
Контактная информация: ПІБ : Рудоквас Ірина Володимирівна
Стать : Жіноча
Освіта: Вища
Навчальній заклад: Національний університет харчових технологій
Спеціальність : Технологія бродильних виробництв і виноробства, диплом з відзнакою
Зайнятість: Повна
Вік: 22 роки (20.02.
|
|
|
|
|