работа.поиск:
|
работа в Киеве
|
Заработная плата: 700 USD
|
Добавлено: 2007-08-13 12:21:57
|
Для удаления этого объявления введите код: | |
Получите код. (Удалить объявление может любой человек, даже тот, кто объявление это не размещал.) |
|
м. Київ, Артема 59-А
моб. тел. 8 066 330 12 56
maiboroda_sv@mail.ru
Майборода Світлана Володимирівна
2005-2007 р.
ЗАТ «Оболонь», виробнича лабораторія, хімік
Контроль якості сусла, пива, води. Виконання аналізів:
- рН;
- кислотність;
- колір;
- в`язкість (динамічна, кінематична);
- вміст гірких речовин;
- вміст заліза, кальцію, хлоридів;
- замір концентрації сухих речовин;
- тіобарбітурове кислотне число;
- фотометрична йодна проба;
- вміст загального розчинного азоту;
- вміст коагулюючого азоту;
- вміст а-амінного азоту;
- вміст високомолекулярного азоту;
- загальний вміст поліфенолів;
- загальний вміст антоцианогенів;
- вміст діацетилу;
- визначення кінцевого ступеня збродження пива;
- замір концентрації миючих і дезинфікуючих розчинів (концентрованих і робочих розчинів);
- приготування реактивів;
а також:
- лужність води;
- її твердість;
- вміст кальцію та магнію у воді;
- прозорість;
- вміст активного хлору;
- вміст заліза;
- визначення хімічного споживання кисню (у стічній воді).
Крім того, ведення відповідних журналів, робота з ПК.
2004 р.
ЗАТ «Оболонь», ВТК, контролер якості готової продукції.
2002-2003 р.
ЗАТ «Оболонь», мікробіолог виробничої лабораторії.
- Мікробіологічний контроль санітарного стану сировини, готової продукції;
- Проведення змивів з обладнання, тари;
- Посів проб методом мембранної фільтрації;
- Аналіз результатів та ведення відповідних журналів;
- Відбір проб на стійкість, контроль стійкості готової продукції;
- Підрахунок дріжджових клітин в камері Горяєва;
- Підрахунок мертвих клітин;
- Визначення вмісту глікогену;
- Визначення вмісту клітин, що діляться.
Освіта:
1999-2003 р. Лохвицька філія Полтавського технікуму харчових технологій.
Спеціальність: Бродильне виробництво і виноробство.
з 2003 р. є студенткою Національного університету харчових технологій
Спеціальність: Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення.
Особливі якості:
- відповідальність;
- цілеспрямованість;
- активність;
- комунікабельність;
- ініціативність;
- орієнтованість на результат;
- бажання вчитися і вдосконалюватися.
Займаюсь вивченням англійської мови (середній рівень).
Особисті дані:
Вік 23 роки, не одружена.
|
Контактная информация: maiboroda_sv@mail.ru
|
|
|
|
|