Мар 29

Каблучки носять практично всі жінки. Для них це найчастіше ювелірна прикраса, але іноді виступає пам’ятним символом любові з чоловіком, який подарував її, талісманом і оберегом від темних сил. Вибрати каблучку з теперішнього різноманіття дизайнів непросто. Враховуйте призначення ювелірної прикраси, ваші уподобання, тип зовнішності, темперамент, соціальний статус. Купити каблучки різних дизайнів, фактур і дорогоцінних металів можете в ювелірному будинку Золотий Вік.каблучки

Які види жіночих каблучок бувають

Жіночі каблучки — одна з найпопулярніших категорій ювелірних прикрас серед жінок. Зараз в ювелірних майстерень кожна людина може купити:

  1. Обручки. Чоловічі та жіночі обручки ідентичні або поєднуються дизайном один з одним. Багато моделей мають гладку напівсферичну або плоску поверхню без інкрустацій з одного або двох видів золота: білого і червоного. Але бувають інші дизайни з вставками дорогоцінних і напівкоштовних каменів, емаллю, гравіюванням. Останнім часом мають попитом обручки з шорсткою поверхнею або з алмазною гранню.

  2. Для заручин. Дівчина приймає каблучку, тим самим підтверджує щирість і взаємність почуттів, готовність пов’язати життя з чоловіком під час пропозиції. Найчастіше це золотий обідок з встановленим на крапановій закріпці дорогоцінним каменем. каблучка класична і підходить під будь-який образ і стиль.

  3. Класичні. Каблучку можна подарувати жінці на будь-яке свято: день народження, річниця весілля, випускний, закінчення університету або без приводу. Доречні інкрустації прозорих і кольорових дорогоцінних каменів. Представлений багатий вибір кольорів дорогоцінних металів: срібло з холодним платиновим блиском, жовте, біле, червоне або комбіноване золото.

  4. Персні. Носити персні в щоденних образах — прерогатива чоловіків. Але деякі дизайни каблучок, які інкрустовані дорогоцінними каменями, підходять і жінкам. Масивні персні носять жінки у віці, щоб підкреслити свій соціальний статус, матеріальний достаток і гарне почуття стилю.

  5. Фалангові. В цьому випадку каблучку носять не на основі пальця, а на середній або частіше верхній фаланзі. Найчастіше фалангову каблучку роблять в мінімалістичному стилі, і це виглядає витончено і стильно.

У ювелірному будинку Золотий Вік ви знайдете різні по дизайну каблучки, можете вибрати ювелірну прикрасу з урахуванням своїх параметрів, уподобань і фінансових можливостей. Доставка працює швидко і в усі населені пункти України. Вона оформляється при купівлі товару онлайн. Також ви можете приїхати в найближчий шоурум для примірки каблучки та точного визначення розміру.

Случайные записи

    Понравился пост? Подпишитесь на обновления через RSS или по почте

    Случайные записи

      written by admin


      Comments are closed.