Мар 26

Багато хто думає, що отримати кредит з поганою кредитною історією практично неможливо. Частково це так, адже при зверненні в банк позичальнику, який несвоєчасно виконував свої договірні обов’язки, затримував повернення коштів, немає сенсу розраховувати на позитивну відповідь. Але не тільки банківські установи видають гроші в борг на певний період. Якщо потрібна позика на невелику суму, можна звернутися в мікрокредитну організацію, яка надасть необхідні кошти терміново, без вивчення кредитної історії клієнта.

Швидке отримання кредиту

Якщо кошти знадобились терміново, це не проблема. Мікрофінансові сервіси працюють постійно – цілодобово, адже їх послуги надаються онлайн через інтернет. Щоб отримати необхідну суму, потрібно зайти на сайт кредитора, та створити особистий кабінет, в якому стане доступною заявка на кредит. Ввівши в запропоновану форму всі обов’язкові дані, потрібно відіслати її на розгляд.

Якщо кредитна історія позичальника погана, це не стане приводом для відмови. Але клієнт не отримає кошти, якщо він має на цей час невиплачені борги іншим позичальникам.

Суттєвими перевагами мікрокредитних сервісів є:

  • Лояльне відношення до кожного клієнта, навіть з поганою кредитною історією. Отримати гроші може будь-який громадянин України старше 18 років.
  • Можливість отримати кошти в борг, щоб швидко покращити КІ.
  • Доступність у будь-який час – цілодобова робота фінансових сервісів дозволяє отримувати послуги, не виходячи з дому.
  • Комфортна співпраця – всі дії по оформленню і поверненню позики виконуються онлайн, не потрібно йти в офіс МФО, навіть щоб підписати договір, його електронна версія має таку ж юридичну силу, що і паперова.
  • Багато способів повернення грошей – через особистий кабінет, термінал, банківську касу та ін.
  • Мінімальна кількість документів та інформації про клієнта. Потрібен тільки паспорт та ІПН.

Поради позичальникам

Щоб проблем у співпраці з МФО ніколи не було, варто прислухатись до наступних порад:

  • Подавайте заявки у декілька МФО одночасно, щоб підвищити свої шанси на отримання грошей.
  • У разі отриманої відмови спробуйте подати заявку на меншу суму чи збільшити термін кредитування.
  • Щоб отримати швидко гроші онлайн (https://creditup.com.ua/uk/srochno-dengi-na-kartu), не потрібно гаяти час на похід в банківську установу, якщо ви маєте погану кредитну історію. Краще відразу звертатися в макрофінансовий сервіс. Це значно зручніше, швидше і комфортніше.
  • У разі, якщо в жодній МФО не вдалося взяти потрібні кошти, займіться поліпшенням своєї КІ, спочатку погасивши наявні борги.

Отримавши кредит онлайн на карту срочно і без відказу, старайтеся дотримуватися терміну його погашення. Якщо все ж таки вчасно внести плату не має можливості, потрібно оплатити відсотки, і продовжити термін користування послугою.

Більшість МФО йде на зустріч клієнтам, та дозволяє прологнацію. Якщо цього не зробити, сервіс кредитування буде змушений нараховувати штрафи і пеню.

Важливо знати, що невчасне погашення боргів по мікропозиці також впливає на формування негативної кредитної історії. Тому беріть гроші в борг тільки тоді, коли впевнені, що зможете їх повернути, ставтеся до співпраці з МФО відповідально.

Случайные записи

    Понравился пост? Подпишитесь на обновления через RSS или по почте

    Случайные записи

      written by admin


      Comments are closed.